Behandlinger

Akupunktur

Ved behandling med akupunktur indledes 1. konsultation med en grundig samtale og undersøgelse for at finde årsagen til dine symptomer eller sygdom.

 

Under selve behandlingen ligger du behageligt på en briks, mens akupunktøren placerer tynde, sterile nåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Nålene er så tynde og skarpe, at indstikket næsten ikke kan mærkes. Kostråd vil ofte være en del af behandlingen i klinikken. Nogen af vores behandlere bruger kinesiske urter og urte moxa som en del af behandlingen.

Akupunktur kan afhjælpe en lang række lidelser som for eksempel smerter, migræne, allergi,  discus-prolaps, tobaksafhængighed, fertilitetsproblemer, graviditetskvalme, fordøjelsesproblemer

og stress.

 

WHO (verdenssundhedsorganisationen under FN) har udarbejdet en liste over de lidelser, som akupunktur kan behandle og lindre. Følgende sygdomme og symptomer kan, ifølge WHO, afhjælpes med akupunktur:

 

 

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er en anti-age behandling - den naturlige botox. Behandlingen øger dannelsen af to meget vigtige fibre i huden:

Kollagen, der giver huden styrke.

Elastin, der søger for, at huden er elastisk.

Med kosmetisk akupunktur får du et naturligt og opstrammende ansigtsløft uden kemi eller kirurgi. Dine rynker reduceres og hele ansigtet strammes op. Du får en sundere hud og en lækker glød, der vil fremhæve din naturlige skønhed. Behandlingen er også effektiv mod uren hud.

Allerede ved første behandling vil du se en effekt. Skal dit ansigt løftes og resultatet være længerevarende kræves 4-6 behandlinger. Behandlingen gør ikke ondt da vi bruger meget tynde nåle. Nålene skal sidde i ansigtet i ca 20-25 minutter. Behandlingen er afslappende og afstressende. Man kan efterfølgende føle sig lidt træt.

Cupping (Sugekopbehandling)

Cupping (vakuum terapi/sugekopper) er en behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen fremmer kredsløbet, styrker immunforsvaret, fjerner affaldsstoffer og forskynder helingen. Ved hjælp af kopperne, skaber man et vakuum, der løsner bindevævet over muskulaturen, med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område.

Cupping Terapi  er en yderst effektiv behandlingsform til flere forskellige lidelser. Er særdeles velegnet ved lidelser som:

 

Skulder og nakkesmerter, Lændesmerter, Menstruationssmerter, Hovedpine, Ødemer, Hælspore (Fasciitis plantaris), Træthed, Forhøjet blodtryk, Iskias, Styrkelse af immunforsvaret.

Massage

På Bon Santé clinic tilbyder vi massage. Massage stammer fra 1800 tallet, i hvertefald som behandlingsform. Behandling med massage bruges til infiltrationer i vævet, som ofte er forårsaget af stress, psykiske problemer, forkerte arbejdsstillinger, ensidigt gentaget arbejde, hård træning ved sportsudøvere. Dette er nogle af de ting, der er årsag til stramme og ømme muskler. Infiltrationer forhindrer optimal blodforsyning til musklerne. Ved at massere musklerne, kan massøren fjerne infiltrationer, så der igen er fri passage for blodtilførslen og smerten forsvinder. Massage kan således bruges til at:

  • Fjerne og forebygge infiltrationer.

  • Forbedre blodcirkulationen.

  • Forbedre leddenes bevægelighed og styrke.

  • Tilføre musklerne ny energi og styrke.

© 2023 by Natural Remedies. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Twitter Round